Compleet in comfort

De kracht van Campus? Die zit in de hoogwaardige kennis en jarenlange ervaring van meer dan 50 werkvoorbereiders, technisch tekenaars, projectleiders, loodgieters, elektriciens en servicemonteurs. 

Door onze gecombineerde expertise in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en regeltechniek komen we tot betere oplossingen die meer comfort geven, minder gevoelig zijn voor storingen en grotere besparingen opleveren. Daarom introduceren we met ons nieuwe logo en huisstijl de slogan: compleet in comfort. 

Centrale verwarming

Van CV-ketels tot zonneboilers en van hetelucht- tot vloerverwarmingssystemen. We kunnen u helpen met elke gewenste oplossing op het gebied van verwarming en warm water. Met een vakkundige installatie en nauwkeurige inregeling bent u verzekerd van optimaal comfort.

Meer over centrale verwarming

Warmtepompen

Met een warmtepomp gebruikt u energie uit de lucht, grond of water om te verwarmen en te koelen. Lekker duurzaam. Campus installeert zowel hybride warmtepompen als volledig elektrische warmtepompen en ventilatiewarmtepompen.

Meer over warmtepompen

Luchtbehandeling

Wonen, werken, leren of zorgen in een omgeving met voldoende frisse, verse lucht. Dat is waar we u graag bij helpen. Dat doen we met een breed scala aan luchtbehandelingsoplossingen. Van mechanische ventilatie en balansventilatie tot slimme luchtfilters en WTW-installaties met CO2-aansturing.

Meer over luchtbehandeling

Sanitair

Campus realiseert complete sanitaire voorzieningen bij onder andere recreatiebedrijven, scholen, zorginstellingen en sportaccommodaties. Van installatie- tot tegelwerk; u heeft één aanspreekpunt voor de aanleg of renovatie van bijvoorbeeld doucheruimtes of toiletgroepen.

Meer over sanitair

Airconditioning

Onze zomers worden steeds warmer, terwijl we onze gebouwen steeds beter isoleren. Campus zorgt er met slimme koelingsoplossingen voor dat het binnenklimaat in uw woning, winkel, bedrijfspand, school of zorginstelling altijd aangenaam blijft.

Meer over airconditioning

Onderhoud en service

Met preventief onderhoud zorgen we dat uw cv-ketel en andere installaties zo lang mogelijk mee gaan. Goed onderhoud zorgt voor meer comfort en verkleint de kans op storingen. En mocht u toch een keer problemen hebben? Dan hebben we een 24-uursstoringsdienst om u uit de kou te helpen

Meer over onderhoud en service

Wij zorgen voor het complete plaatje

Woningen, winkels, kantoren, scholen en ziekenhuizen. Ze zitten tegenwoordig vol slimme, technische installaties. Er is zoveel mogelijk!

Bij Campus kennen we niet alleen de oplossingen van vandaag en morgen; als totaalinstallateur weten ook hoe al die techniek perfect samenwerkt in uw voordeel.

Door onze gecombineerde expertise in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en regeltechniek komen we tot betere oplossingen die meer comfort geven, minder gevoelig zijn voor storingen en grotere besparingen opleveren.


Gerelateerde nieuws
18 november 2020
Compleet in comfort
18 november 2020
Compleet in comfort
18 november 2020
Compleet in comfort
Geld
18 november 2020
Compleet in comfort
18 november 2020
Compleet in comfort
18 november 2020
Compleet in comfort
Campus Installatietechniek BV
Transportweg 2
3771 NM Barneveld
0342 239 000 Van ma. tot vr. geopend tot 17:00 uur
info@campus.nl