Interface Scherpenzeel
Scroll verder

‘De grootte van Campus is precies goed’

"Interface werkt al zeker dertig jaar samen met Campus. Pieter Vis, Maintenance Engineer bij Interface: “Campus verzorgt het jaarlijks regulier onderhoud van onze airco’s en CV-installaties en ze zijn snel ter plaatse in het geval van een storing. Doordat we al zo lang een relatie hebben, kennen we hun medewerkers vrijwel allemaal.“

“De monteurs van Campus zijn hier kind aan huis. Ik weet ook precies welke monteur ik voor welke klus wil hebben. De één is goed met pvc, een ander weer met pijp- of fitwerk. Ieder z’n kracht natuurlijk.”

“De grootte van Campus als bedrijf maakt dat je het over verschillende boegen kunt gooien; ze hebben alle kennis in huis. Maar ze zijn niet zo groot dat je niet weet wie wie is. Ik kan snel de juiste persoon bereiken. Dat maakt het makkelijk schakelen. Wat Campus al dertig jaar lang sterk maakt is dat ze snel in actie komen. Dat wil je ook als klant. Duidelijkheid. Efficiënt kunnen werken. Ik verwacht echt niet dat een monteur direct bij me op de stoep staat. Veel dingen kunnen prima een weekje wachten. Als ik maar een datum voor de afspraak heb. Dan weet ik waar ik aan toe ben.”

 

Over Interface Scherpenzeel

Interface is een gerenommeerd bedrijf in vloeren, met een geïntegreerde collectie tapijttegels en veerkrachtige vloeren. Het modulaire systeem van Interface helpt klanten om prachtige interieurs te creëren die een positieve invloed hebben op de mensen die de ruimten gebruiken, alsook op onze planeet.

Gerelateerde projecten

Duurzame villa in Zeeland

Sint Jansteen

Dorpshuis De Wardborg Garderen

Garderen

Duurzame villa Zeist

Zeist

Interface Scherpenzeel

Scherpenzeel

Boutique Hotel Beekhuizen

Beekhuizen

KIA Tiel

Tiel

Ladybird Bruidsmode Huizen

Huizen

Luxe villawoningen Soest

Soest

Pruis Schoentechniek Apeldoorn

Apeldoorn

Woonzorglocatie De Linde Achterberg

Achterberg
Bekijk alle projecten
Campus Installatietechniek BV
Nijverheidsweg 19
3771ME Barneveld
0342 239 000 Van ma. tot vr. geopend tot 17:00 uur
info@campus.nl