Dorpshuis De Wardborg Garderen
Scroll verder

‘Dat één bedrijf e en w kan, zie je niet vaak’

“Campus is al jaren een gewaardeerd partner in het onderhoud aan veel werkbouwkundige installaties van de gemeente. Ze verhelpen storingen en verzorgen preventief en planmatig onderhoud aan onder meer de luchtbehandelingsinstallaties en cv-ketels in het Barneveldse gemeentehuis, diverse sporthallen en de gemeentewerf.”

“Maar ook bij de nieuwbouw van het dorpshuis in Garderen was Campus verantwoordelijk voor de aanleg van zowel de e- als de w-installaties. Dat één bedrijf beide kan, zie je niet vaak. Door de komst van Van Ee is dat alleen maar versterkt. Voor ons als gemeente maakt het de lijntjes kort. Je kunt snel schakelen tussen e- en w-installaties en dat werkt bijzonder prettig.

In de vijftien jaar waarin ik voor de gemeente Barneveld werk, heb ik Campus leren kennen als een prettige samenwerkingspartner. Inmiddels ken ik de medewerkers bijna allemaal, zowel de mensen in het werkveld als de mensen op kantoor. Het zijn vriendelijke mensen. Klantgericht, zelfs buiten kantoortijd, en ze hebben een goede werkhouding. Die inzet vertaalt zich door naar de kwaliteit die Campus levert. Klachten heb ik vrijwel nooit, maar mochten die er wel zijn dan worden ze vroegtijdig ondervangen. 

De drempel om feedback te geven op het werk is laag, want er is regelmatig een contactmoment over de gang van zaken. Al gaan die gesprekken lang niet altijd over het werk. Doordat we al zo lang met elkaar samenwerken, hebben onze gebouwen geen geheimen meer voor de mensen van Campus. Sommige medewerkers lopen al langer mee dan ik, die hoef je niets meer te vertellen. Dat werkt heel prettig.”

Gerelateerde projecten

Duurzame villa in Zeeland

Sint Jansteen

Dorpshuis De Wardborg Garderen

Garderen

Duurzame villa Zeist

Zeist

Interface Scherpenzeel

Scherpenzeel

Boutique Hotel Beekhuizen

Beekhuizen

Ladybird Bruidsmode Huizen

Huizen

Luxe villawoningen Soest

Soest

Pruis Schoentechniek Apeldoorn

Apeldoorn

Woonzorglocatie De Linde Achterberg

Achterberg
Bekijk alle projecten
Campus Installatietechniek BV
Nijverheidsweg 19
3771ME Barneveld
0342 239 000 Van ma. tot vr. geopend tot 17:00 uur
info@campus.nl