Missie

“Als totaalinstallateur ontzorgen wij particulieren, bedrijven, aannemers, overheden, scholen en zorginstellingen bij het creëren en onderhouden van aangename woon- en werkomgevingen. ”

Visie

Zouden we het zo doen als het ónze woning of ons bedrijfspand was? Die vraag is leidend bij alles wat we doen. Daarbij verliezen we nooit uit het oog dat alle technische oplossingen die we in huis hebben geen doel op zich zijn. Meer comfort, gebruiksgemak en besparingen. Dát is wat telt!

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik ben Berrie
van Manen
en specialist in Installatietechniek

Offerte aanvragen
Berrie <br>van Manen

De kernwaarden van Campus

  • Kwaliteit: Wij leveren vakwerk en werken netjes. Ook als er niemand kijkt of als het eindresultaat weggewerkt zit onder een vloer, achter een wand of boven een plafond. 
  • Betrouwbaarheid: U kunt op ons bouwen. We zijn er voor u als u ons nodig heeft. Vandaag, morgen én over tien jaar. En als het nodig is ook midden in de nacht. 
  • Initiatiefrijk: We doen niet alleen wat er gevraagd wordt, maar denken steeds na: kan het nog beter? We verrassen met oplossingen die meer comfort en besparing bieden. 
  • Eerlijkheid: We doen wat we beloven, zeggen het als we iets niet kunnen en adviseren altijd de oplossing die het beste is voor u. Ook als ons dat minder oplevert. 
  • Oplossingsgericht: We roepen niet ‘nee’ of ‘ja, maar’. In plaats daarvan kijken we wat er wél kan. We geven niet snel op. Er is altijd een oplossing. 
  • Persoonlijk: We vinden het belangrijk om onze klanten te kennen, zijn betrokken en werken prettig samen met andere bouwpartners.
Een kort bericht, een vraag of een verzoek?

Eén van onze specialisten neemt binnen twee werkdagen contact met u op.

Campus Installatietechniek BV
Nijverheidsweg 19
3771ME Barneveld
0342 239 000 Van ma. tot vr. geopend tot 17:00 uur
info@campus.nl