Sanitair

Campus realiseert complete sanitaire voorzieningen bij onder andere recreatiebedrijven, scholen, zorginstellingen en sportaccommodaties. Van installatie- tot tegelwerk; u heeft één aanspreekpunt voor de aanleg of renovatie van bijvoorbeeld doucheruimtes of toiletgroepen.

  • Renovatie en nieuwbouw
  • Van enkel toilet tot complexe projecten
  • Oplossingen voor ergonomie en invaliden

Campus: de sanitairspecialist

We zijn breed georiënteerd. Campus heeft ruime ervaring in plaatsing van sanitaire voorzieningen. Van een enkel toilet tot volledig ingerichte wc- en doucheruimten. En van renovatie tot nieuwbouw. Dit doen we voor particuliere en woningbouwprojecten, maar ook voor bedrijven, scholen, overheden en sportaccommodaties.

Sanitair in de breedste zin van het woord

Campus is een installateur met slagkracht. Met een team van ruim 60 medewerkers zijn we in staat om grote projecten te realiseren. En net zo makkelijk pakken we particuliere projecten op. Altijd met een frisse aanpak en een drive voor het beste resultaat.

We beginnen bij het begin. Graag adviseren we vanaf het eerste moment. Zodat we onze expertise kunnen laten gelden. Van leidingwerk tot sanitair.

Ontzorgen hebben we hoog in het vaandel staat. Dat betekent dat we het hele project van A tot Z uit handen kunnen nemen. Tot aan het betegelen van vloer en wanden.

Zullen we binnenkort een afspraak inplannen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen? Natuurlijk volgt daarop een heldere offerte waarop we kosten duidelijk uiteenzetten. Transparantie en korte communicatielijnen vinden we prettig werken. Voor alle betrokken partijen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik ben Alex
van Olst
en specialist in Installatietechniek

Offerte aanvragen
Alex <br>van Olst
Gerelateerde projecten

Duurzame villa in Zeeland

Sint Jansteen

Dorpshuis De Wardborg Garderen

Garderen

Duurzame villa Zeist

Zeist

Interface Scherpenzeel

Scherpenzeel

Boutique Hotel Beekhuizen

Beekhuizen

KIA Tiel

Tiel

Ladybird Bruidsmode Huizen

Huizen

Luxe villawoningen Soest

Soest

Pruis Schoentechniek Apeldoorn

Apeldoorn

Woonzorglocatie De Linde Achterberg

Achterberg
Bekijk alle projecten
Campus Installatietechniek BV
Nijverheidsweg 19
3771ME Barneveld
0342 239 000 Van ma. tot vr. geopend tot 17:00 uur
info@campus.nl