Duurzame villa in Zeeland
Scroll verder

‘Vertrouwen is het belangrijkst in een nieuwbouwproject’

“De architect van onze nieuwbouwwoning beveelde Campus aan. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Vanaf dag één hadden we goed contact. Snel, helder en no-nonsense.” 

“Tijdens de bouw had ik één vast aanspreekpunt waarmee ik continu in contact stond via telefoon of WhatsApp. Maar ook Jeffrey, de installateur die de uitvoering voor zijn rekening nam, was goud waard. Hij is inmiddels kind aan huis. Weet waar de koffie staat. En als er iets is, dan regelen ze het. Zeeland ligt voor hen niet bepaald naast de deur, maar dat is geen struikelblok. Bovendien kun je op afstand veel doen. Een cv-storing werd via Facetime perfect verholpen. 

Campus levert kwaliteit en als klant heb ik vertrouwen in hun werk. Bij sommige bedrijven kun je wel eens het gevoel hebben dat ze er meer geld uit willen slepen. Terwijl ik bij een aanbeveling van Campus ervan uit kan gaan dat het voor mij de juiste keuze is. Dus toen we vier jaar later besloten om zonnepanelen te plaatsen, was er voor ons maar één partij denkbaar. Je kunt wel bij drie partijen offertes opvragen, maar voor ons gaf het vertrouwen in Campus de doorslag. Vertrouwen is belangrijker dan een paar honderd euro korting.”

Gerelateerde projecten

Duurzame villa in Zeeland

Sint Jansteen

Dorpshuis De Wardborg Garderen

Garderen

Duurzame villa Zeist

Zeist

Interface Scherpenzeel

Scherpenzeel

Boutique Hotel Beekhuizen

Beekhuizen

Ladybird Bruidsmode Huizen

Huizen

Luxe villawoningen Soest

Soest

Pruis Schoentechniek Apeldoorn

Apeldoorn

Woonzorglocatie De Linde Achterberg

Achterberg
Bekijk alle projecten
Campus Installatietechniek BV
Nijverheidsweg 19
3771ME Barneveld
0342 239 000 Van ma. tot vr. geopend tot 17:00 uur
info@campus.nl