Luchtbehandeling

Wonen, werken, leren of zorgen in een omgeving met voldoende frisse, verse lucht. Dat is waar we u graag bij helpen. Dat doen we met een breed scala aan luchtbehandelingsoplossingen. Van mechanische ventilatie en balansventilatie tot slimme luchtfilters en WTW-installaties met CO2-aansturing.

  • Diversiteit aan luchtbehandelingstechnieken
  • Inclusief onderhoud en reiniging

Luchtbehandeling: het gezonde binnenklimaat

Luchtbehandeling is de algemene term voor het behandelen van binnenlucht. Denk hierbij aan het verversen, koelen, bevochtigen of juist ontvochtigen van binnenlucht. Campus heeft zich gespecialiseerd in de aanleg van de juiste systemen voor elke situatie. Met als resultaat een gezond en optimaal binnenklimaat.

Wat is uw situatie?

Heeft u een sportschool? Of bent u aan de slag voor school, sportzaal of kantoor? Voor Campus is elk project uniek. Elke vraagstelling vereist van ons een blanco insteek. Daarom komen wij graag vroegtijdig met u in contact.

De aanpak van Campus kenmerkt zich door specialistisch meedenken op het gebied van luchtbehandeling. Daarom stellen we graag voor om eens een afspraak met u in te plannen! Door de juiste vragen te stellen komen de adviseurs met een gericht plan. Een plan waarin uw specifieke wensen en vereisten op de meest efficiƫnte manier tot uiting komen.

Daarnaast is Campus het adres voor onderhoud aan luchtbehandelingssystemen. Want naast een goed functionerend systeem is regelmatige reiniging van het systeem en vervanging van de filters belangrijk. Kortom: Campus biedt comfort door ontzorging!

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik ben Berrie
van Manen
en specialist in Installatietechniek

Offerte aanvragen
Berrie <br>van Manen
Gerelateerde projecten

Duurzame villa in Zeeland

Sint Jansteen

Dorpshuis De Wardborg Garderen

Garderen

Duurzame villa Zeist

Zeist

Interface Scherpenzeel

Scherpenzeel

Boutique Hotel Beekhuizen

Beekhuizen

KIA Tiel

Tiel

Ladybird Bruidsmode Huizen

Huizen

Luxe villawoningen Soest

Soest

Pruis Schoentechniek Apeldoorn

Apeldoorn

Woonzorglocatie De Linde Achterberg

Achterberg
Bekijk alle projecten
Campus Installatietechniek BV
Nijverheidsweg 19
3771ME Barneveld
0342 239 000 Van ma. tot vr. geopend tot 17:00 uur
info@campus.nl