InstallQ - Aantoonbaar beter

Onze producten en bouwprocessen zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Keer op keer opnieuw. Met het InstallQ certificaat weet u het zeker: dit is kwaliteit zoals beloofd.

STEK - Duurzaam gecertificeerd

Als STEK-gecertificeerde ondernemingen staan we aantoonbaar voor hoge kwaliteit, veiligheid en voor een duurzame samenleving. 

VCA - Gezondheid en veiligheid

Als VCA-gecertificeerd bedrijf tonen we aan dat we een functionerend beschermingssysteem hebben voor gezondheid en veiligheid van onze medewerkers. 

Techniek NL - kwaliteit en bouw

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant.

Kenteq - erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend Kenteq leerbedrijf. Wij bieden jonge mensen de mogelijkheid zich te bekwamen in de techniek. We bieden opleidingsmogelijkheden aan ambitieuze mensen die zich beter technisch willen oriënteren.

CO-vrij - Specialisten van Nederland

Wij zijn een CO-gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat wij beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en appartuur om uw gas- en cv-installaties veilig en efficiënt te kunnen installeren en onderhouden.

Campus Installatietechniek BV
Nijverheidsweg 19
3771ME Barneveld
0342 239 000 Van ma. tot vr. geopend tot 17:00 uur
info@campus.nl